"a mellkasomról kérdezgetett és felém nyúlt"

A mai napom szokásosan indult. Ébresztő, busz, reggeli es cigi. Nos, az utolsó ma máshogy volt. Egy BKV ellenőr jött oda hozzám azzal a kérdéssel, hogy végül is mi vagyok, fiú vagy lány? Mivel transznemű vagyok, sokszor kapok ilyen kérdéseket. Nem szerettem volna beszélgetésbe elegyedni vele, rávágtam hogy fiú, hátha akkor békén hagy es minden happy. Nem így volt.

Utána kötekedett, személyes kérdésekkel bombázott, többek közt elmesélte hogy munkaszolgálat előtt ivott, szóval adjak mar neki cigit. Nem adtam neki. Ezutan tényleg el kell mennie, úgy gondoltam. Leszorítót ritkán hordok egészségügyi szempontokból, ezt kihasználva a mellkasomról kérdezgetett, és felém nyúlt, mondván, kíváncsi hogy igazi-e. Ellöktem. Megmondtam neki, hogy hagyjon beken, nem szeretnek pont vele beszélgetni erről, és elmentem. követett, Meglökdösött.

Az iskolában intézkedtek, elmentem a rendőrségre, de elküldtek, mivel "ez nem az o hatóságuk nincs ilyen pont, ami azt igazolna, hogy ez bűncselekmény." tovább irányítottak a BKV irodához, ahol ugyancsak nekem estek, hogy "miért nem nézted meg mi volt a kódszáma, milyen karszalag volt rajta, stb, mert igy kb. feleslegesen tettem bármit is, nem fognak csinálni semmit". Hát de akkor kihez forduljak? Mi ez, ha nem bűncselekmény? Tehetetlen vagyok, cserbenhagytak és ő meg szabadon van. Nem tudom, mit tehetnék. Úgy gondolom, ezt nem hagyhatom szó nélkül.

Hozzászólások