"egyértelműen minket kamerázott"

Ivett és párja kézen fogva, párként tért be a Bordó Bisztró nevű helyre.

"Eddig még nem jártunk ott, hangulatos helynek tűnt kívülről. Azt nem részletezném, hogy milyen volt a kiszolgálás - sokan a hely Facebook oldalán már megtették, ahogy utólag megnéztük. Nem szoktuk rejtegetni, hogy milyen kapcsolatban vagyunk egymással, de mindig figyelünk arra, hogy ne legyünk kihívóak, ahogy most is így tettünk. Az ottlétünk alatt kettő puszit adtunk egymásnak, ezen kívül fogtuk egymás kezét. Arról beszéltünk, hogy milyen szép az életünk és hogy szeretjük egymást, amikor először is Ivett arra lett figyelmes, hogy mögöttünk áll az egyik táblánál két ott dolgozó férfi és nevetve azt mondogatják, hogy "ollóznak". Idegesítő, de tudjuk, hogy hol élünk, nem foglalkoztunk vele.

Majd hátrapillantottunk a táblára, ahol nekünk címezve "huge dick" és "big pussy" feliratokat irkáltak az előbb említett dolgozók. Akkor már elég idegesek lettünk, de próbáltuk szó nélkül hagyni a dolgot. Eltelt nagyjából 1 perc, Ivett a vállamra hajtotta a fejét, majd ahogy hátra néztem, egy harmadik ott dolgozó férfi is már ott állt, felénk tartva a telefonját, egyértelműen minket kamerázva, majd mikor észre vette, hogy odanéztünk, gyorsan mondott valamit hangosan arról, hogy a helyet kamerázza és elfordította a telefont. Aztán mivel feldolgozták, hogy az egészet feldolgoztuk, gyorsan elmentek onnan. Borzalmasan csalódottak voltunk, de nem is tudtuk, mit tegyünk, mindhárman eltűntek.

Fizettünk, kimentünk, de nagyon rosszul éreztük magunkat, szóval visszamentünk, a három férfiből egyet megtaláltunk. Miután szembesítettük a történtekről, természetesen mindent letagadott, de végül a rólunk készített videóját motyogás közben kitörölte. Bocsánatot nem kért."

Hozzászólások