„egyikük sem fogja ezt az abnormális életformát választani”

Nemrégiben történt egy fővárosi jónevű gimnáziumban, hogy a tanárnő a társadalomtudományokhoz kapcsolódva felhozta a melegházasság kérdését, azaz inkább a témáról alkotott saját véleményét megkérdőjelezhetetlen tényként közölte. 

Kifejtette többek között, hogy az ilyenfajta házasságok legalizálása a társadalom halálával egyenlő. A homoszexualitás szerinte aberráció, helytelen, nem normális dolog. Az egy dolog, hogy humánusak vagyunk, és toleráljuk a másságot, de nem támogatni kéne, hanem határokat szabni. Szerinte ez a divat teljesen elfajult, nem lenne szabad legalizálni az efféle életformát, nem az utcára való. 

A gyereknevelés kapcsán megjegyezte, hogy egy nőnek kötelessége gyermeket szülni, a nő nem élhet normális életet férfi nélkül. Egy férfinek apának kell lennie, nem pedig anyának. Az azonos nemű párok látványa teljesen összezavarja a gyerekeket. Nem tudják ki az anyjuk, ki az apjuk. Nem lenne szabad ezt legalizálni, megingatja a gyerekek identitását. 

Végül azt is hozzátette, még szerencse, hogy ismeri az osztályt annyira, hogy tudja, egyikük sem fogja ezt az abnormális életformát választani, és sokra viszi majd.

Hozzászólások