„tehetetlenségében fel akarta pofozni a barátnőmet”

2011. tavaszán éjfél körül a barátnőmmel ketten indultunk hazafelé gyalogosan, két-három szatyorral megrakodva az érdi Tescóból. Kézenfogva haladtunk a parkolóban, csöndesen, amikor észrevettük, hogy a bejáratnál ücsörgő feketeruhás alakok közül egy követni kezdett bennünket. Többször odakiabált, hogy "buzik, mocskos buzik!"

A hideg miatt több réteg pulóvert hordtunk, férfi ruhadarabokat viseltünk, illetve a hajunk is rövid, fiús - ez adhatta az "ihletet". Nem vettük magunkra; némán, csak egy kicsit nagyobb léptekkel haladtunk tovább. Végül odaért hozzánk és tovább szitkozódott. Megfordultunk, és nyugodtan, normál hangerővel megkértük, hogy hagyjon minket békén, nem szeretnénk balhézni. Tehetetlenségében fel akarta pofozni a barátnőmet, de végül csak odalegyintett neki és nekem is, amikor a kezéhez kaptam. Bizonyos, hogy fiúknak, fiú-fiú párnak nézett bennünket.
Eközben odaértek a többiek is: mind lányok. Értetlenül ácsorogtak a háttérben. Hiába mondtuk a srácnak, hogy ne akarjon megverni bennünket. Tovább hőzöngött.

Végül barátnőm felhúzta egy pillanatra a pulóverét és megkérdezte tőle: "Nem láttál még női mellet? Nem láttál még cicit?" Erre a srác megrökönyödött és hirtelen hátrálni kezdett, pár lépést. A lányokból álló társaságból páran megpróbálták lefogni, magukhoz húzni, leszidták. Nagyon meglepődtek ők is. Az egyikőjük (kicsit később egy másik is) odajött hozzánk és kérdezgetni kezdett arról, hogy leszbikusok vagyunk-e, ha igen, miért, kicsit kérdezősködött a szexuális életünkről, szokásainkról is, miért öltöztünk fiúsan stb. Látszott rajta, hogy zavarban van, de igyekezett könnyedén felfogni az esetet, közben korholni a támadót. Együttérző és érdeklődő akart lenni, úgy-ahogy...

Körülbelül tíz perc, negyedórányi buta beszélgetés és bocsánatkérések sorozata után elengedtek bennünket. Szerencsére semmi komolyabb bajunk nem történt és leginkább ők ijedtek meg, de egyáltalán nem volt kellemes élmény. Sőt...

Hozzászólások