„csak azt vártam, mikor lesz már vége”

2010. június 13-án történt, Kecskeméten, 21 óra körül, esti szürkület idején. Az Irinyi utca és az Akadémia körút sarkánál keltem át a zebrán, és a szembe jövő srác beszólt: "Köcsög buzi." Erre én csak annyival reagáltam: "Paraszt."

Átértem minden gond nélkül a túloldalra, és a Forradalom utcában levő általános iskola felé tartottam. Hallottam, hogy valaki rohan utánam. Megfordultam, és az a gyerek volt az, aki beszólt a zebrán előtte egy perccel, és már repült, azonnal rúgott... A földre kerültem, rúgdosott, közben kiabálta, hogy "mocskos buzi".

Miután felkeltem, szédültem, nem tudtam normálisan megállni a lábamon, a gyerek folyamatosan szidta az anyámat, és mindennek elhordott.. majd elkezdett ütni. Akkor elszállt a szemüvegem, és hallottam, hogy roppant a fogam... Újabb rúgásokkal ismét a földre kerültem, és csak rúgott, ahol ért. Tehetetlenségemben magzatpózba próbáltam helyezkedni, és a karjaimmal védtem a fejem, de ettől még a fejemet is rúgdosta. Csak azt vártam, mikor lesz már vége.

Végül elszaladt. Egy embert láttam az utcán, amikor felkeltem, de sietett tovább. Otthon vettem észre, hogy vérzik az orrom és a szám, felszakadt a szemem alatt a bőr. Bementem az ügyeletre, másnap a fogászatra, ahol le kellett csiszolni a fogamat, mert úgy tört le egy kicsi darab, hogy a nyelvemet irritálta.

Feljelentést nem tettem, nem mertem tenni. Féltem, hogy rám fog valamit, vagy hogy mivel meleg vagyok, én kerülök ki vesztesként, végül én leszek a gyanúsított.

Annyiban lett ennek a dolognak pozitívuma is az életemben, hogy azóta felvállalom, hogy meleg vagyok. Előtte rejtőzködtem. Azóta úgy vagyok vele, ha emiatt meg akarnak verni, meg akarnak ölni, csak tessék.

Hozzászólások