„ők a társadalom rothasztói”

2011. február 18-án a Meleg Méltóság Menete rendőrségi betiltása kapcsán írás jelent meg a pannon-info.hu internetes oldalon.

A cikkben a melegekkel szemben számos gyűlöletkeltő megjegyzés hangzott el:

„Élnek a többség számára undorító világukban és erre a többségre megpróbálják ráerőltetni undorító világuk értékrendjét.”

„Ők a társadalom rothasztói, ezért nekik titokban kell bűnös és sok esetben a "többség" számára, de a logika számára is gusztustalan dolgaikat űzniük.”

„Nos, az önök, a többség számára gusztustalan, destruktív, visszataszító, társadalomellenes, sőt még betegségterjesztő "értékei"(AIDS) pont ilyenek. Ezért kell önöknek "kussban" maradni és sutyiban/titokban űzni a többség számára undorító és irritáló tevékenységüket.”

„Nincs abban semmi fasiszta, ha a közterületen undorítóan viselkedő melegeket nem engedik gusztustalankodni és ezzel a fiatalok agyát ostromolni a tetves liberalizmus zászlaját lengetve. A melegek (köznyelven buzik) maradjanak otthon, ahogy a normális többségi társadalom se reklámozza egyébként normális hajlamait. Mert senki nam kíváncsi rá az utcán!! Ilyen egyszerű!”

Hozzászólások