"érzem egy ideje, hogy látványosan kerülik a társaságomat"

Nem egy nagyon durva történet ez, de gondoltam hátha valakinek segít, ha ezt leírom, nekem biztosan segít.

Én 16 éves fiú vagyok, az elmúlt néhány hónapban már egyáltalán nem tagadtam/tagadom azt, hogy a fiúk felé vonzódok. Általában az embereket nem érdekli, sőt normális esetben nem is kéne érdekelje, hogy ki-kit szeret. Viszont, mióta ezt így, ha nem is hangoztatom, de “felvállalom”, észrevettem néhány negatív változást, főképp az osztályomban/iskolában.

Szóval, néhány fiú osztálytársamon észrevettem egy ideje, hogy látványosan kerülik a társaságomat, ami egyáltalán nem zavar, de már olyan szinten, hogy inkább nem is vesznek tudomást rólam. Persze csak két ilyen ember van az osztályomban, tehát ebbe nem dől bele a világ. Ezen kívül, van egy lány osztálytársam, aki már kifejezi az ellenvetéseit a homoszexualitással kapcsolatban.
Szóban szokott megjegyzéseket tenni, amik nem is feltétlenül bántóak, viszont aljasak és gonoszak. Szerencsére ezeknél durvább atrocitás még nem ért, s remélem nem is fog.

Persze tudom, hogy ez a sok durvább diszkriminációs esetek között eltörpül, de én ezt kissé negatívan éltem meg, úgyhogy gondoltam leírom.

Hozzászólások